Si el meu banc no em concedeix la hipoteca, per què vosaltres sí?

El primer pas per adquirir un habitatge, abans fins i tot de començar a mirar pisos, és saber quants diners podem demanar al banc. Òbviament, el valor del préstec dependrà sobretot del nostre volum d'ingressos mensuals, però també influeix el termini d'amortització, que en les hipoteques actuals és de 29 anys de mitjana.

Des de l'època de la crisi, els bancs concedeixen com a màxim el 80% de finançament del menor valor entre compravenda i taxació. Això vol dir que si el preu de compra de l'habitatge és de 200.000 € i la taxació ha resultat en 180.000 €, el banc et concedirà el 80% de 180.000 € i la resta del capital hauria de aportar-el client, en el nostre cas depenent del perfil del client podem arribar aconseguir el 100% més despeses, amb diferencials sobre l'Euribor a partir del 0,75.

Atès l'exhaustiu coneixement que tenim del mercat financer en cada moment, obtindrà les millors condicions del mercat gràcies als acords amb les entitats financeres i el percentatge d'èxit en la consecució d'aquest préstec és molt elevat.