Et compraràs un pis? Consulta amb un assessor hipotecari

Un assessor o bróker hipotecari és un economista o advocat que té coneixements tant en el tema jurídic, econòmic i pràctic del préstec hipotecari, de la hipoteca com a garantia real i de les característiques financeres que en cada moment ofereixen els bancs.

Els beneficis que aporta un assessor financer:

A través d'un assessor financer, es poden aconseguir hipoteques més econòmiques i amb millors condicions que el particular directament, això és a causa del gran volum de contractació que tenen.

Tenen acords amb la majoria d'entitats bancàries i coneixen a la perfecció quin tipus de perfil és l'adequat per a cada entitat bancària.

Recomanen i ofereixen alternatives, a perfils que no encaixen a la perfecció amb el que sol·liciten els bancs

Assessoren de tots els passos a realitzar per a la sol·licitud i contractació d'un préstec o hipoteca. Això representa per al client un gran estalvi pel que fa a temps i diners, ja que tota la tramitació és realitzada per l'assessor.

Solen tenir acords de "no competència" amb les entitats, això vol dir que si un client directament amb un banc sol·licita informació, queda bloquejat com el seu client i l'assessor podent haver aconseguit unes millors condicions no podrà realitzar cap tràmit amb el mateix.

Els assessors hipotecaris estan registrats i regulats per l'Institut Nacional de Consum i estan obligats a informar amb claredat dels honoraris que s'aplicaran en cas d'arribar a signatura.

Un assessor hipotecari és la persona que t'ajudarà a aconseguir les millors condicions per a la millor hipoteca, et donarà seguiment, resoldrà els teus dubtes i t'acompanyarà fins al final del procés.

aFinance, una de les empreses en què pot confiar i deixar-se assessorar amb completa tranquil·litat i amb uns resultats favorables molt elevats!