Espanya segueix estant en el punt de mira inversor

Publicat el 11 d'Octubre de 2016

La manca de Govern amb prou feines ha afectat per ara l'interès per les adquisicions i fusions

Espanya està en el punt de mira dels inversors. Els fons i altres entitats segueixen apostant per empreses del país. Hi ha una gran liquiditat que busca rendibilitat en un entorn d'interessos negatius.

Si no hi ha grans canvis legislatius no hi haurà grans problemes amb el flux d'inversions en els propers mesos. Elements com el creixement econòmic del país, per sobre de la mitjana de la zona euro i de la Unió Europea (UE); i l'existència d'una enorme liquiditat que davant uns tipus negatius busca rendibilitat en un entorn de tipus d'interès nuls o negatius mantenen l'atractiu per part dels inversors. Espanya, malgrat les vicissituds polítiques, segueix sent un objectiu per als inversors.

En tot cas, segueixen havent-hi grans operacions en sectors com l'immobiliari, que de ser dels que més va caure, és avui dels més atractius per a l' inversor.

Segons els analistes encara que existeix també interès pel sector financer, en la banca, on ja hi ha prou concentració i un procés de transformació cap al digital, és poc probable que hi hagi noves operacions en breu.

Font: el Periódico