La nostra empresa

aFinance és una consultora experta en qualsevol operació del sector financer, sent especialista en la gestió i negociació de préstecs hipotecaris i refinançament de deute, des de l'inici fins a la fi del procés advocant per la transparencia.
 

aFinance ofereix un assessorament personalitzat i de qualitat, així com un estudi gratuït i sense compromís, per aconseguir les millors condicions del mercat a cada moment, concorde al perfil de cada client.

Els clients compten amb un assessor personal que els informa dels avanços obtinguts i els soluciona qualsevol dubte que pugui sorgir al llarg de la tramitació de l'operació financera.

Sobre el Grup aFinance

Grup aFinance és una consultora immobiliària i financera que té com a principal activitat la intermediació d'actius immobiliaris i financers.

Grup aFinance està format per 4 empreses: aProperties, aFinance, aCapital i aRetail,  que ofereixen solucions integrals i personalitzades en qualsevol operació relacionada amb el sector immobiliari i financer. Combinant entre elles una sòlida vocació d'oferir un servei 360º en totes les àrees d'actuació, per donar solucions ràpides i eficaces a qualsevol projecte que es plantegi, amb el compromís de satisfer les necessitats personals dels seus clients de manera professional i eficaç.

Equipo aProperties